radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Economia Xerrada sobre oportunitats laborals i projectes professionals

Xerrada sobre oportunitats laborals i projectes professionals

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 582 0

Demà al matí es farà a PLF una xerrada participativa que sota el títol de “Construeix el teu projecte professional i coneix les oportunitats laborals al Maresme” vol parlar sobre les competències professionals i de les sortides laborals a la nostra comarca.

Aquesta xerrada és una sessió formativa adreçada, especialment, a les persones aturades i té com a objectiu ajudar-les a alinear les seves motivacions i objectius laborals amb les possibilitats reals que ofereix el mercat laboral.

Amb la crisi econòmica la cerca de feina s’ha fet més complexa. Les empreses han adoptat nous comportaments, valors i noves formes d’organització també en els recursos humans.

Amb aquest entorn, les persones que cerquen han de tenir en compte que ja no n’hi ha prou amb l’acreditació d’uns coneixements i una experiència laboral, sinó que cada vegada es valoren més les competències com a conjunt d’habilitats, actituds i aptituds.

La xerrada de demà vol orientar i assessorar les persones que cerquen feina a estar més preparades per afrontar els nous requeriments del mercat laboral. Ho farà a través d’una jornada participativa com ho ha explicat Olga Giménez, tècnica de l’Àrea de promoció econòmica de PLF.

Segons Giménez, la xerrada està adreçada a aturats, però està oberta a tothom. Tot i això demana que qui vulgui assistir s’inscrigui prèviament.

La xerrada, organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica i pel Consell Comarcal del Maresme, començarà a les 11 del matí a l’edifici del MiD.