radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00 -01:00

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Policial - Judicial Confirmen la condemna de 16 anys de presó pel llogater que va matar l’amo del pis on vivia a Blanes

Confirmen la condemna de 16 anys de presó pel llogater que va matar l’amo del pis on vivia a Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 1049 0

El crim va tenir lloc al gener del 2009 al garatge de la víctima, situat al carrer Vila de Lloret. El llogater, va aprofitar que l’home estava d’esquenes i li va clavar més d’una desena de ganivetades.

Després que l’Audiència de Girona el condemnés, defensa i acusació particular van presentar dos recursos d’apel·lació. La primera, perquè considerava que s’havia vulnerat el dret a la presumpció d’innocència i la segona, demanant s’apreciés un agreujant d’acarnissament.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, però, ha rebutjat íntegrament els dos recursos i ha confirmat la pena. La sentència de l’Audiència de Girona va condemnar l’acusat per un delicte d’assassinat amb traïdora. Els nou membres del jurat no van vacil·lar a l’hora d’assenyalar l’acusat com a culpable de la mort del propietari del pis on vivia el llogater.

La resolució de l’alt tribunal no és ferma i es pot interposar recurs de cassació davant la Sala Segona del Tribunal Suprem.

 

Diari Girona