radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Societat Arriba al MiD l’exposició fotogràfica “Catalunya Terra Pagesa”

Arriba al MiD l’exposició fotogràfica “Catalunya Terra Pagesa”

COMPARTEIX-HO
, / 1197 0

Des d’ahir es pot visitar al MiD una exposició fotogràfica que mostra diferents espais rurals de Catalunya. La mostra, organitzada per Unió de Pagesos, vol posar en valor el món de la pagesia i la seva aposta pel territori i la sostenibilitat.

L’exposició, que inclou fotografies de diferents autors, arriba a la nostra localitat després de haver estat exposada en d’altres poblacions, rurals i urbanes, amb la primera intenció de celebrar el 35e aniversari del Sindicat Unió de Pagesos.

Imatge de l'exposició

Amb la mostra el sindicat, el majoritari a Catalunya, vol promoure els valors ecològics i els culturals del paisatge agrari i alhora promocionar els productes de proximitat i sostenibles en contraposició a d’altres processos agrícoles que no tenen el valor afegit de la proximitat.

A la mostra es pot veure bàsicament paisatges agraris d’arreu de Catalunya i imatges i estampes típiques del món rural. L’exposició estarà a les parets del MiD fins a finals d’any i es pot visitar cada dia en l’horari habitual del MiD.