radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00 -13:20

i després

Ona MaresmeDimarts, 15:00-17:00
Home Societat Preocupació per l’augment de contagis del Sida

Preocupació per l’augment de contagis del Sida

COMPARTEIX-HO
, / 1178 0

Avui és el dia internacional de al lluita contra la Sida. Cada any s’aprofita aquesta jornada per recordar la incidència d’aquesta malaltia present a tot el planeta i amb especial afectació a l’Àfrica, on els mitjans i les polítiques de prevenció són molt escasses.

A Espanya preocupa el nombre creixent de contagis. Una preocupació que s’estén també a PLF, on tot i no haver dades exactes de la incidència, sí hi ha alarma per una certa relaxació respecte a les mesures de prevenció.

El regidor de Joventut de PLF, Juan Andrés Osorio, explica que cal trobar alguna altra manera de poder fer arribar el missatge de prevenció als joves.

En un mateix sentit s’explica la regidora de Benestar Social de PLF, Dolors Agüera, que apunta als joves com a col·lectiu prioritari per treballar aquesta prevenció dels contagis de la Sida.

Aquest migdia s’ha llegit un manifest de la jornada reivindicativa a la plaça del Fòrum Palatiolo. També s’ha penjat un gran llaç vermell de la façana del MiD i durant l’hora del patí de l’institut, els alumnes han rebut informació sobre com prevenir el contagi d’aquesta malaltia.