radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Malgrat revisarà el seu padró municipal

Malgrat revisarà el seu padró municipal

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 568 0

Demà al vespre l’Ajuntament de Malgrat té sessió plenària corresponent al mes de desembre. Entre els 8 punts a l’ordre del dia hi ha la revisió anual del padró d’habitants. El plenari ha de donar compte del nombre d’habitants de la localitat a data 1 de gener del 2011, que és l’oficial que s’utilitzarà per a tot tipus de tràmits.

Amb data 1 de gener de 2010 a Malgrat hi havia prop de 18600 habitants, 5000 més que 10 anys bans, ja que al 2000 hi vivien a la localitat 13.700 persones.

El creixement poblacional a Malgrat s’ha relantit des de l’inici de la crisi. Abans anualment la població augmentava unes 500 persones de mitjans, mentre que des del 2008, cada any augmenta només un centenar d’habitants.

De fet la sessió de demà dijous no té, en el seu ordre del dia, molt contingut polític, ja que la resta de punts només preveuen resoldre una bonificació de l’impost de construccions per una empresa local, o la modificació pressupostàries.

Com qualsevol sessió plenària a Malgrat l’últim punt serà el de precs i preguntes, primer per als regidors del consistori i després pel públic assistent .

El ple de Malgrat començarà a les 7 de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament.