radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Esports Només el cadet femení guanya aquest cap de setmana passat

Només el cadet femení guanya aquest cap de setmana passat

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 641 0

El sènior de bàsquet del club palafollenc va tornar a caure, aquest cop més contundentment contra el Torroella; 71 a 50. Si fins ara les derrotes eren sempre per la mínima, d’un o 2 punts, aquest cap de setmana han rebut un sever correctiu dels gironins. Ara els palafollencs continuen cuers a l’espera de rebre a casa a l’AECAM Malgrat aquest proper cap de setmana. Els malgratencs són 2s a la taula, amb una única derrota.

El juvenil tampoc va poder superar al Blanes B i va acabar perdent de 12 punts; 63 a 51. Ara els palafollencs ocupen la 10 i penúltima plaça de la lliga i la propera setmana pot començar a sortir del pou, ja que juguen contra els cuers, el caldes.

En un partit molt més igualat, el cadet masculí va perdre contra l’Hostalric , 69 a 65. La desfeta , però, no allunya als palafollencs de la zona alta de la taula. Continuen com a 3rs classificats i la setmana vinent jugaran contra El Montesori Palau.

Com dèiem, l’única victòria és pel cadet femení, que no va tenir gaire complicacions en superar al Bescanó per 38 a 66. Això situa a les noies del PLF, a la 7a plaça de la lliga a l’espera de rebre al Palauet a l’Anglès la propera setmana. Les gironines són 9s classificades a la taula.