radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Comarcal La Diputació i Santa Susanna signen un conveni per a condicionar una nova biblioteca

La Diputació i Santa Susanna signen un conveni per a condicionar una nova biblioteca

COMPARTEIX-HO
, / 696 0

Les dues administracions han signat un conveni aquesta setmana per la nova biblioteca d’aquest municipi del Maresme que estarà ubicada en un edifici que també acollirà el casal d’avis i el centre cívic de la localitat. La biblioteca tindrà accés propi i ocuparà una superfície útil de 955 m2 distribuïts en dues plantes, amb serveis d’acollida i promoció, àrea de música i imatge, un espai polivalent, una zona infantil, una zona general i un àrea de treball intern.

Aquest conveni representa una subvenció de 240 mil € per fer les obres d’aquesta nova instal·lació.

L’Ajuntament de Sta. Susanna ha rebut amb satisfacció aquest conveni i ha anunciat que les obres començaran en breu. Actualment la localitat ja disposa d’una petita biblioteca construïda a principis dels 80 a la Pl. de Catalunya.