radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Esports El St. Lluís de futbol Sala aconsegueix la primera victòria, mentre l’amateur continua en caiguda lliure.

El St. Lluís de futbol Sala aconsegueix la primera victòria, mentre l’amateur continua en caiguda lliure.

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1103 0

El St. Lluís ha sumat aquesta setmana la primera victòria de la temporada després de donar la sorpresa i guanyar 5 a 2 a l’Interesportiu Malgrat. Els malgratencs no havien perdut cap dels 7 primers partits disputats, mentre que els palafollencs no havien sumat cap punt.

Aquesta victòria és una injecció de oral pel St. Lluís que la setmana que ve juguen contra el PYMES assessors que són 14 a la lliga.

El Sta. Maria no va poder guanyar a l’Atlètic català, un equip situat sota seu a la classificació. Els palafolelncs van perdre per 7 a 4 , però es mantenen en una còmoda 8a posició. A més aquest cap de setmana jugaran a casa contra el cuer , el Blanenc.

Qui continua en caiguda lliure és l’amateur de futbol que suma la seva 4a derrota seguida després d’enllaçar els primers partits sense cap derrota i encapçalar la classificació en les primeres jornades de lliga. La derrota per la mínima contra l’Hostalric, 1 a 0, el situa en 5a plaça. La setmana que ve jugaran al municipal de PLF contra l’Aro, actuals 14s classificats.

El juvenil es va imposar còmodament al Riells i Viabrea per 5 a 0, i ocupen la 8a plaça de la taula. L’infantil també va marcar 5 gols a casa contra el Racing Blanenc. Al final del partit 5 a 1 i 3 punts més pels locals que són 6s a la taula i la setmana que ve jugaran contra el Riells i Viabrea, que encara no han guanyat cap partit.