radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimarts, 19:30 -20:00

i després

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimarts, 20:00-21:00
Home Societat Nandu Jubany apadrina la 4a Mostra Gastronòmica de PLF que comença avui

Nandu Jubany apadrina la 4a Mostra Gastronòmica de PLF que comença avui

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 424 0

 

Entre aquest vespre i demà es celebra a PLF la 4a Mostra Gastronòmica que de nou torna a girar entorn a la Mongeta del Ganxet i els bolets.

En total 8 restaurants de PLF participaran a la inciativa que té una doble vessant. D’una banda la celebració al teatre de 2 jornades de degustació i d’altra banda els restaurants que hi participen mantindran els plats especials de la Mostra a les seves cartes durant unes setmanes.

Com cada any la Mostra comptarà amb un padrí d’excepció. Després de cuiners com Carme Ruscalleda o Joan Roca, avui serà Nandu Ju

Nandu Jubany a la cuina

bany qui apadrinarà la cita. Jobany té un restaurant a Calldetenes, a Osona, i compta amb una estrella Michelin.

Avui cada restaurant ha preparat 2 plats especials per la Mostra. En total 16 plats que podran degustar les 300 persones que participaran entre avui i demà a les jornades del teatre. Toni Múrcia, de la Cuina d’en Toni, recomana provar una mica de cada restaurant i no centrar-se en uns pocs plats.

Com ja va passar en l’edició anterior, tots els convidats de la Mostra al teatre seran obsequiats amb el llibre de receptes dels plats de la Mostra en el que es podran consultar els ingredients i la preparació dels plats que avui i demà es podran tastar al Teatre.

Precisament un dels punts que els restauradors i l’organització treballen per a properes edicions és el canvi d’ubicació de la Mostra per concentrar-la en un únic dia. La possibilitat que té més força és el Palauet, tot i que això obligaria a canviar les dates de realització. Diego Reverter, del Reverter 2 de PLF, explica que el centre esportiu té molta activitat un cop comencen els campionats dels equips palafollencs.

A banda dels 16 plats especials elaborats pels restaurants de PLF, també hi haurà els Palauets, el postre típic ideat per aquesta mostra. També hi haurà el cava Castell de PLF, amb la seva placa especial amb la silueta del Palauet.

La cita d’avui començarà a les 9 del vespre al teatre. La mostra compta amb la col·laboració de RP.