radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25 -00:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Mobilitat Unió de Pagesos organitza una xerrada sobre la circulació de maquinària agrícola a PLF

Unió de Pagesos organitza una xerrada sobre la circulació de maquinària agrícola a PLF

Mobilitat Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 492 0

El sindicat de pagesos juntament amb els Mossos d’Esquadra han preparat per demà dijous al vespre una sessió informativa per parlar sobre la circulació de maquinària agrícola, com ara els tractors. Quines són les recomanacions per circular dins els pobles, quines sancions són aplicables a aquest tipus de vehicles, o les principals recomanacions per als pagesos en el transports agrícoles. Joan Montesó, ponent d’Unió de Pagesos explica que cal prestar especial atenció a la accidentalitat dels transports i treballs dels pagesos.

De fet la trobada va dirigida sobretot als pagesos i pageses de PLF i rodalies ja que es tractaran aquelles les normatives relatives a la circulació amb maquinària i també, aquells aspectes a tenir en compte a l’hora de transportar bestiar.

Aquesta sessió forma part d’una campanya impulsada des de fa uns anys conjuntament amb el Servei Català del Trànsit i la Conselleria d’Interior.

La xerrada vol donar la doble visió; una la dels pagesos que explicaran els problemes amb els que es troben amb la mobilitat i l’altra la dels mossos d’esquadra que explicaran les normatives vigents i recomanacions respecte a l’ús de la via pública.

Joan Montesó explica que la trobada permet resoldre dubtes amb la Policia i afirma que un dels dubtes recurrents és l’alcaholèmia a l’hora de conduir maquinària agrícola.

La xerrada es farà al MiD a partir de 2/4 de 9 del vespre i fins les 10