radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Comarcal El Maresme promociona les Mongetes del Ganxet durant un mes i mig

El Maresme promociona les Mongetes del Ganxet durant un mes i mig

COMPARTEIX-HO
, / 545 0

La nostra comarca és part de la Denominació geogràfica protegida de la Mongeta del Ganxet. Per això durant un mes i mig es promocionarà a la nostra comarca aquest llegum, a través dels plats especials que ofereixen una quarantena de restaurants de 9 municipis de la comarca.

Serà una promoció emmarcada en les Jornades gastronòmiques del Maresme, a les que es sumen les mostres gastronòmiques de diferents pobles. És el cas de PLF que farà la seva Mostra aquesta setmana amb la promoció de la Mongeta de Ganxet.

A banda de la mostra que es desenvolupa durant 2 dies, els 8 restaurants participants mantenen a les seves cartes els plats promocionals de la Mongeta del Ganxet.

Malgrat començarà les jornades gastronòmiques el 19 de novembre

La resta de municipis que participen a l’edició d’aquest any són Dosrius, Cabrils, Caldes d’Estrac, Pineda de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Tordera i Vilassar de Mar.

La Denominació d’Origen de la Mongeta del Ganxet es limita a les comarques dels dos vallesos i el Maresme. Aquesta segell l’acredita com a producte de màxima qualitat.