radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimarts, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Inici » La Mancomunitat de Residus del Maresme no deixarà abocar deixalles a Sta. Susanna pels seus deutes amb l’entitat.

La Mancomunitat de Residus del Maresme no deixarà abocar deixalles a Sta. Susanna pels seus deutes amb l’entitat.

COMPARTEIX-HO
, / 1330 0

 

La Mancomunitat de Residus de l’Alt Maresme, que integren els municipis de Malgrat, Pineda, PLF i Sta Susanna, ha decidit no deixar abocar més escombraries  a aquest últim poble pel deute acumulat amb l’entitat. Un deute que segons la seva presidenta, l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, ja s’apropa als 700 mil€.

L’entitat mancomuna el servei d’escombraries fem que els camions d’aquestes localitats portin les deixalles a la planta de transferència de Malgrat des d’on es gestionen les escombraries de l’Alt Maresme.

En una reunió ahir al migdia, es va decidir no deixar continuar abocant els camions provinents de Sta. Susanna. Això obligarà a la localitat a buscar un nou indret per dur les deixalles. La setmana passada el municipi va arribar a un acord amb Lloret per poder utilitzar el seu abocador, pagant les tones que vagi aportant.

Campoy fa temps que reclama a la resta de poblacions que paguin els diners que deuen a la Mancomunitat, ja que tots els pobles, inclòs PLF, deuen part de les seves aportacions.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, ha assegurat a aquesta emissora que PLF pagarà la seva part, que ha recordat que no és tan elevada com el deute que té Pineda o Sta. Susanna.

Sta. Susanna continua a la Mancomunitat i podrà tornar a abocar deixalles a Malgrat quan es posi al corrent de pagament. A la reunió d’ahir, l’alcalde de Sta. Susanna va assegurar que està pendent d’una operació creditícia per fer front al pagament d’aquest deute abans de finals d’any.