radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Home Societat La Biblioteca de PLF guanya un dels premis de la Mostra d’Arquitectura del Maresme

La Biblioteca de PLF guanya un dels premis de la Mostra d’Arquitectura del Maresme

COMPARTEIX-HO
, / 1063 0

A finals de la setmana passada es van donar a conèixer els guanyadors de la 3a Mostra l’Arquitectura del Maresme.

El jurat, va acordar subdividir la modalitat “Edificis de nova planta de promoció pública” en dues modalitats, atenent el seu caràcter específic i diferencial. Enguany s’ha premiat el millor edifici d’ús no residencial de promoció pública i el millor edifici d’habitatges plurifamiliars de promoció pública.

La biblioteca pública de PLF, obra d’Enric Miralles i de Benedetta Tagliabue, es va alçar amb el premi d’Edifici no residencials de promoció pública, mentre que en el premi d’habitatges va ser una promoció de Vilassar de Dalt.

Per participar als premis de la Mostra d’Arquitectura del Maresme les obres havien de finalitzar-se entre el 2007 i el 2010.

En total, en totes les modalitats dels premis de la Mostra d’arquitectura del Maresme, es van presentar fins a 129 edificis de la nostra comarca

La Mostra d’Arquitectura del Maresme és una subdivisió dels premis que atorga el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, i es dóna cada 3 anys conjuntament amb el Premi Puig i Cadafalch que atorga l’Ajuntament de Mataró.