radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00 -13:20

i després

Ona MaresmeDimarts, 15:00-17:00
Home Economia La multinacional Naturex compra Burgundy

La multinacional Naturex compra Burgundy

COMPARTEIX-HO
, / 686 0

L’empresa d’Avinyó ha adquirit la companyia Burgundy que té una planta a PLF i que es dedica a la producció i comercialització d’extractes de plantes per a les indústries de nutracéutics, productes farmacèutics i cosmètics. L’empresa adquirida té 2 plantes de producció, una a França i l’altra al polígon industrial de Mas Roquet de PLF, en la que treballen una 40a de persones.

En total, Burgundy dóna feina a una 60a de persones i acumulen un volum de negoci d’uns 13 milions l’any 2010. Al mes de juliol l’empresa va anunciar el tancament de la 3a planta que tenia a St. Andreu de la Barca, que es tancarà definitivament aquest mes.

El president i director executiu de Naturex, Jacques Dikansky ha qualificat la compra de Burgundy com una excel·lent oportunitat de desenvolupament tant en termes de capacitat industrial i de posicionament comercial.