radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Dijous, 22:00 -23:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 23:25-00:00
Home Comarcal Entren 7 cops en només 10 dies en una escola de Blanes

Entren 7 cops en només 10 dies en una escola de Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 612 0

Segons ha relatat la regidora d’Educació de la localitat, Susana Ramajo, entre finals de juliol i principis d’agost van entrar a robar fins a set vegades en només deu dies a l’escola Carles Faust de Blanes, provocant uns desperfectes per valor d’uns 20.000 euros.

Segons la regidora el motiu de les entrades no era robar, ja que no es van endur res, sinó que només buscaven fer-hi destrosses a l’interior.

De fet en les successives incursions que van fer a l’escola van trencar tots els vidres de la planta baixa, van destrossar els marcs de les finestres i molts llibres dels nens. A més, van llençar per terra material de joc i d’escola, com ordinadors, pilotes, patins, llibretes, etc.

De moment, , no s’ha trobat les persones que van entrar a la instal·lació, sempre de nit, i van provocar les destrosses.

L’Ajuntament ha posat fins a quatre denúncies als Mossos d’Esquadra per aquests fets i s’ha augmentat la vigilància a l’escola. En aquest sentit, la regidora va destacar que s’han instal·lat més alarmes al centre, i la policia local organitza patrulles per la zona.

Tot i això la regidora assegura que des de l’estiu ja no han tornat a entrar, i va afegir que no hi ha hagut “cap mena de perill” pels nens.

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament ha demanat al Departament d’Educació de la Generalitat, que aixequi tres metres més les tanques que ja té l’escola per tal d’intentar solucionar la qüestió.

 

Diari Girona