radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Comarcal Protesta a Malgrat contra el tancament de les urgències nocturnes

Protesta a Malgrat contra el tancament de les urgències nocturnes

COMPARTEIX-HO
, / 625 0

Fa 10 dies es va donar a conèixer el tancament definitiu a partir de dilluns vinent, del servei d’urgències a la nit a diferents CAP de la comarca, com ara el de Tordera, Canet o Malgrat de Mar.

Davant d’això ja s’ha anunciat diferents mobilitzacions a l’Alt Maresme contra la reordenació de l’atenció sanitària a la zona.

Aquest dijous a Malgrat es farà una xerrada per explicar les retallades en matèria de Sanitat al Centre Cultural del municipi. Aquesta trobada es farà a 2/4 de 8h.

Per l’endemà divendres, s’ha convocat una concentració aquest divendres a 2/4 de 8 del vespre davant del CAP de salut de Malgrat. La protesta servirà per llegir un manifest contra el canvi de funcionament del servei d’urgències al centre ordenat pel govern català.

A partir de la setmana que ve els CAP de salut funcionaran cada dia, de dilluns a diumenge, de 8 del matí a 9 del vespre. Fora d’aquest horari s’haurà de recorre a consultes telefòniques o bé presencialment als serveis d’urgència dels hospitals de Calella, Blanes o el CAP de Pineda, l’únic de la zona que mantindrà el servei d’urgències a la nit.

Maresme360 / RP