radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Inici » El sènior de bàsquet torna a perdre per la mínima

El sènior de bàsquet torna a perdre per la mínima

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 510 0

Nova derrota, la 4a de ta temporada del bàsquet palafollenc. Si la setmana passada van perdre només de 2, aquest cap de setmana passat van caure de només 1 punt a la pista de l’Escopalies Figueres; 60 a 59.

Nou partit igualat i decidit en els últims minuts, i una nova patacada per l’equip sènior de bàsquet que la propera jornada buscarà la 1a victòria de la temporada al Palauet contra el Silenc.

El sènior no és l’únic equip que ha patit una derrota aquesta jornada. El júnior tampoc va poder guanyar al seu desplaçament a Palamós. Al final els gironins es van imposar còmodament als palafollencs 70 a 51. Ara ocupen la 8a plaça de la taula i la propera cita serà a casa on, a l’igual que el sènior, rebrà la visita del Silenc.

El Nou Caules també es va desfer del cadet palafollenc aquest cap de setmana per 65 a 58. La propera jornada el cadet masculí jugarà contra l’Arbucienca amb la intenció de pujar places a la classificació. Els palafollencs són 7s.

La cara de la jornada la trobem al cadet femení que sí es va imposar i còmodament, al Calonge a la pista de les gironines per 65 a 58. Així es col·loca en 6a plaça,. Sent l’equip palafollenc de bàsquet més ben situat a la seva taula. La propera jornada les noies del cadet hauran d’enfrontar-se al Palauet contra el Llagostera, les actuals líders de la classificació.