radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05 -13:00

i després

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00-14:00
Home Societat La 4a Mostra Gastronòmica de PLF es farà el 17 i 18 de novembre.

La 4a Mostra Gastronòmica de PLF es farà el 17 i 18 de novembre.

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 465 0

Aquesta setmana els restaurants de PLF i l’Ajuntament han acordat celebrar la 4a edició de la Mostra Gastronòmica a mitjans del mes de Novembre.

Com ja va passar l’any passat la mostra es farà en dues jornades, dijous 17 i divendres 18 de novembre repetint de nou la mateixa localització al teatre municipal.

Celebrar la jornada en dos dies permet duplicar el nombre d’entrades a la venda passant de les 150 a les 300.

La principal novetat d’enguany és que les entrades no es vendran amb tanta antelació com en altres anys, sinó que es posaran a la venda el dia 4 novembre. Ho ha explicat la tècnica de cultura i turisme de PLF, Anna Rovira.

Un dels inconvenients de la Mostra Gastronòmica de PLF és la limitació del teatre de municipal per encabir més assistents. Davant d’això l’organització estudia altres emplaçaments, bàsicament esportius, per tal de concentrar la Mostra amb una sola jornada, tot i que per coordinar horaris caldria canviar les dates.

En l’edició d’enguany hi participaran 9 restaurants de la nostra localitat, 2 menys que en l’edició de l’any passat. Aquests establiments serviran plats elaborats especialment per l’ocasió i amb bolets i mongetes a la seva recepta, ja que són els aliments protagonistes de la mostra palafollenca des de la seva creació l’any 2008.

Encara falta saber qui serà el padrí de la mostra gastronòmica d’enguany.