radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Inici » Diumenge es presenten els equips del Club de Bàsquet de PLF.

Diumenge es presenten els equips del Club de Bàsquet de PLF.

COMPARTEIX-HO
, / 504 0

Amb un acte senzill al Palauet de PLF, es presentaran aquest proper diumenge els diferents equips del club de bàsquet de PLF. A partir de 2/4 de 10 del matí , un per un , s’aniran presentant els jugadors, entrenadors i delegats de cada equip.

Ho ha explicat el president del Club Willy Jambou al programa En Xarxa de RP.

El club palafollenc compta amb 8 equips federats, però alhora té una important base d’equips escolars amb nens i nenes de PLF que gaudeixen d’aquest esport. De fet a partir dels 3 anys ja es pot jugar a bàsquet amb el club palafollenc.

El club, que fa anys que funciona a la nostra localitat ha començat aquesta temporada passada, a realitzar estades en cases de colònies i campus per Nadal, per mantenir l’activitat de l’entitat en períodes d’inactivitat esportiva.