radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Dissabte, 12:05 -13:00

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » El sènior masculí de bàsquet perd de 2 contra el Cornellà de Terri

El sènior masculí de bàsquet perd de 2 contra el Cornellà de Terri

COMPARTEIX-HO
, / 1360 0

Partit molt ajustat el que van disputar dissabte al Palauet el sènior de bàsquet palafollenc amb el Cornellà de Terri, tant ajustat que es va decantar del costat dels gironins per només 2 punts; 56 a 58.

Aquesta és la 3a derrota dels palafollencs que esperen millorar els resultats en les properes jornades un cop l’equip estigui més rodat. La propera jornada el sènior viatja a Figueres per enfrontar-se als escolapies.

El cadet palafollenc no va poder guanyar a la pista del Maçanet, i han encaixat la primera derrota de la temporada per 64 a 42. Els nois entrenats per Maxi Sanchez porten un balanç d’una derrota i d’una victòria. La propera setmana jugaran contra el Nou Caules.

Per la seva banda el cadet femení es va imposar en un partit emocionant a la Penya Barcelonista de Lloret per 43 a 39, en el primer partit de la temporada.

El júnior encara no ha començat el campionat. Ho farà la setmana que ve.

El mini masculí va guanyar de 10 al Bescanó, 34 a 24 i el mini femení va passar per sobre del Blanes 106 a 14.