radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Comarcal Les obres de l’estació de Malgrat s’acabaran la primera 15a de novembre.

Les obres de l’estació de Malgrat s’acabaran la primera 15a de novembre.

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1378 0

Aquest és el termini que ha fixat avui el delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, que ha visitat les obres de millora a l’estació ferroviària de Malgrat aquest matí. Durant la visita, Rangel ha confirmat que les obres de millora de l’estació, consistent en la millora de les andanes, la creació d’un pas soterrat i la instal·lació de dos ascensors per fer més accessible les dues andanes, s’acabaran a mitjans del mes de novembre.

Rangel i Campoy durant la visita d'avui. FOTO: Ràdio Palafolls

L’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy, ha destacat que amb aquestes obres l’estació ferroviària ha guanyat en seguretat i en qualitat, cosa que representa una millora pels usuaris malgratencs com els turistes que visiten la localitat.

El delegat del govern ha explicat que les millores s’estan realitzant en diferents  estacions i ho ha exemplificat amb la línia R1, on s’estan arreglant moltes de les instal·lacions.

Sobre el servei Rangel ha assegurat que amb les vies actuals no és poden posar més viatges, i que la situació millorarà amb el desdoblament de la via entre Arenys i Blanes.

Si encara es vol més freqüència de pas, caldrà plantejar-se una 3a via a la línia del Maresme, una opció, però, que no està contemplada al pla ferroviari actual.

La millora d’estacions també s’han fet a Calella, Pineda o Sta. Andreu de Llavaneres entre d’altres. Només St Pol no ha volgut reformar la seva estació.