radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimarts, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Home Comarcal CiU de Malgrat diu que el tancament de les urgències nocturnes comportarà un nou sistema més eficient.

CiU de Malgrat diu que el tancament de les urgències nocturnes comportarà un nou sistema més eficient.

COMPARTEIX-HO
, / 656 0

A principis d’aquesta setmana CiU de Malgrat de Mar sortia al pas de les informacions que anunciaven el tancament del servei d’urgències nocturnes al Cap de Malgrat, assegurant que la Conselleria de Salut no havia fet pública cap decisió oficial. Ara però, la federació ha donat per fet el tancament i a través d’un comunicat ha assegurat que la reorganització del servei d’urgències comportarà una gestió més eficient.

El regidor i portaveu adjunt dels nacionalistes a Malgrat, Jofre Serret, nega que hi hagi retallades i assegura que el govern preveu reorganitzar el servei incorporant atenció domiciliària, pel qual els malalts no s’hauran de desplaçar al Cap sinó que rebran assistència a casa seva.

Davant d’això, Serret ha criticat les declaracions de Conxita Campoy que assegurava que intentaria evitar el tancament del servei d’urgències nocturnes. Diu el regidor que un alcalde ha d’ajudar a replantejar el sistema i no criticar la feina dels professionals.

El nacionalista acusa a Campoy de tenir afany contra el nou govern de la Generalitat i de fer demagògia per alarmar a la població.