radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home General L’Ajuntament organitza un curs d’optimització comercial en temps de crisi.

L’Ajuntament organitza un curs d’optimització comercial en temps de crisi.

COMPARTEIX-HO
, / 986 0

Aquest curs vol ajudar als comerciants i empresaris de PLF a obtenir una nova visió del concepte de vendre fent que els propietaris i treballadors dels establiments agafin consciència de la importància i utilitat d’Internet i el correu electrònic.

El curs vol, a més, sensibilitzar als alumnes de la importància del comerç exterior, de la planificació i definició de l’aparador o la importància d’aplicar processos de control, valoració i gestió del gènere, entre d’altres.

Aquest curs consta de 40 hores, la meitat de les quals teòriques i la resta d’ hores de contingut pràctic.

El curs començarà aquest dimecres i s’allargarà fins a finals del mes d’octubre. Per ampliar la informació o inscriure’s al curs cal adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica, al Punt d’Informació de PLF. De fet encara hi ha places i es pot fer la inscripció fins el mateix dimecres.

Per formalitzar la inscripció al curs cal portar la nòmina o el rebut d’autònoms del mes d’agost i el DNI.