radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu NitDimecres, 23:00 -23:30

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Comarcal L’Ajuntament de Malgrat intentarà evitar el tancament del servei d’urgències del seu Cap.

L’Ajuntament de Malgrat intentarà evitar el tancament del servei d’urgències del seu Cap.

COMPARTEIX-HO
, / 1269 0

Tot i que no hi ha confirmació oficial per part del Departament de Salut, tot sembla indicar que les retallades en matèria sanitària afectaran a les urgències nocturnes del Cap de Salut de Malgrat.

De fet l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy assegura que ha mantingut reunions amb el delegat dels Serveis Territorials de Salut a Girona, Josep Trias, que ha informat de la intenció del tancament del servei el proper mes d’octubre.

Campoy ha criticat aquesta mesura i avisa que el consistori intentarà evitar el tancament de les urgències nocturnes al municipi. Diu Campoy que estan estudiant quina serà la resposta del consistori i no descarta mobilitzacions per demanar que no s’apliqui el tancament.

Campoy no entén que s’obrissin centres d’atenció nocturna per descongestionar els hospitals de Calella o Blanes i que ara es tanquin i s’obligui als usuaris a anar aquests hospitals.

Per tot això Campoy ha criticat les mesures de retallades en el sector de la salut, que segons l’alcaldessa afecten finalment al servei mèdic.

El cas del Cap de Malgrat no és únic, i també s’especula que el Pla d’Ordenació de l’Atenció Urgent de Catalunya acabarà afectant també al servei d’urgències nocturnes del CAP de Tordera.