radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimecres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimecres, 19:30-20:00
Inici » L’Ajuntament de PLF suspèn la mostra de teatre amateur com a mesura d’estalvi i anuncia noves retallades culturals

L’Ajuntament de PLF suspèn la mostra de teatre amateur com a mesura d’estalvi i anuncia noves retallades culturals

Cultura Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1337 0

 

Ahir diumenge s’havia de celebrar la primera representació de la 13a edició de la mostra de Teatre amateur de PLF, un dels certàmens més importants del gènere a Catalunya.

 

El consistori palafollenc ha decidit suprimir-la com a mesura d’estalvi, tal i com explica la regidora de cultura de l’Ajuntament de PLF, Dolors Agüera, que tot i això explica que la intenció de poder continuar amb la Mostra en propers anys. La regidora explica que tot i la suspensió, es mantindran 4 representacions teatrals a PLF per aquesta temporada.

En la 13a edició s’havien programat 14 representacions que s’havien d’anar desenvolupant cada 15 dies, fins l’abril de l’any que ve.

 

Per participar a la mostra palafollenca , les formacions , que han de ser amateurs, rebien 700€ en concepte de subvenció del muntatge. A banda d’això,  s’havia creat un premi de 300€ per a la companyia teatral que aconsegueixin el favor del públic.

 

Ja per estalviar l’any passat ja es va reduir la mostra de les 16 representacions a les 14.

Segons la regidora de Cultura, aquestes mesures d’estalvi A LA Mostra de teatre Amateur de PLF, responen a un pla d’ajustament econòmic que  també afectaran a altres cicles i mostres culturals de PLF.

 

La mostra de Teatre Amateur va néixer fa 13 anys com a iniciativa encaminada a apropar representacions amateurs però de qualitat a la nostra població. Amb els anys, el certamen havia agafat certa volada i dins la programació era habitual trobar obres de tots els generes i amb companyies de fora de Catalunya.