radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Societat L’Ajuntament recorda que cal demanar permís per fer qualsevol foguera per St. Joan.

L’Ajuntament recorda que cal demanar permís per fer qualsevol foguera per St. Joan.

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1107 0

 

Tothom que vulgui fer una foguera en qualsevol punt de PLF durant les revetlles de St. Joan o St. Pere, cal que rebin prèviament una autorització de l’Ajuntament, per tal de poder garantir un correcte desenvolupament de la Festa.

Qui vulgui fer una foguera haurà de presentar una instància a l’Ajuntament abans del proper dia 20, indicant el nom dels responsables de l’activitat, el lloc exacte on es vol fer la foguera i l’acceptació de les condicions de seguretat.

Entre aquestes premisses de seguretat hi ha la de no fer focs en zones forestals ni tampoc en zones urbanes situades a menys de 500 metres del bosc. Tampoc està permès encendre focs en jardins i parcs urbans.

Les fogueres de St. Joan no poden encendre’s a menys de 15 metres de les façanes ni tampoc de cotxes estacionats. Cal a més vigilar la proximitat d’elements com línies telefòniques o elèctriques, fanals, o senyalitzacions viàries.

El consistori recorda que un cop autoritzada la foguera, l’autorització pot ser revocada per raons relatives a la climatologia o per seguretat.

Les fogueres autoritzades no es podran muntar fins el mateix dia de la revetlla a les 8 del vespre i es podran cremar a partir de les 10 del vespre i fins les 2 de la matinada, hora en la que s’haurà d’apagar totalment i tornar la normalitat a la via pública.