radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Comarcal La fira Màgica de St. Susanna torna al juliol amb diferents classes magistrals especialitzades.

La fira Màgica de St. Susanna torna al juliol amb diferents classes magistrals especialitzades.

COMPARTEIX-HO
, / 430 0

 

La Fira Màgica de Santa Susanna, que torna després d’un parèntesi d’un any que va deixar orfe de la cita el 2010 per problemes de finançament, afegeix a la seva oferta habitual un seguit de classes magistrals adreçades a col·lectius de professionals del món de la salut, l’educació i el lleure, entre altres sectors. Així, en els dos dies –2 i 3 de juliol– de la mostra s’impartiran classes d’educació en l’humor, a càrrec de Germán Payo; de la vinculació de la música amb la teràpia, amb Eduardo Laguillo; de màgia còmica, a càrrec del dramaturg Pablo Muñoz; de pedagogia de l’art, amb el psicòleg i grafòleg César Reglero, i de qualitat de vida, a càrrec de la creadora de la Base Integradora de la Sanació Energètica, Maria Rosa March.

Les places dels cursos són limitades i les inscripcions es poden formalitzar fins al 28 de juny.

El Punt