radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDijous, 20:00-20:15
Home Esports Èxit de la pantalla gegant al teatre per veure la final de Wembley.

Èxit de la pantalla gegant al teatre per veure la final de Wembley.

COMPARTEIX-HO
, / 606 0

Èxit de la pantalla gegant al teatre per veure la final de Wembley.

20 minuts abans de l’inici del partit el teatre ja presentava una entrada excel·lent. Més de 200 persones van seguir el partit del Barça a través de la pantalla del cinema del teatre municipal en una activitat organitzada per RP i amb la col·laboració de PLF Solidaris.

IMG_0283

Els aficionats blaugranes van gaudir del partit i dels gols de l’equip de Guardiola. Ni tan sols el gol del Manchester va apagar l’ambient del teatre que no es va cansar d’animar des del primer minut.

Un cop acabat el partit els seguidors del Barça es van reunir davant l’església de PLF per fer sentir els clàxons dels seus cotxes i fer voleiar les banderes i bufandes culers. Una camioneta carregada d’aficionats del Barça va marxar de PLF per anar cap a Malgrat on la celebració sol ser més sonada al voltant del passeig marítim.

La Policia Local de Malgrat havia muntat un dispositiu per evitar incidents i garantir el trànsit rodat en aquesta zona del municipi, tot i que el nombre d’aficionats no era tan gran com en d’altres ocasions de celebració.