radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Societat Nova catifa de flors per Corpus.

Nova catifa de flors per Corpus.

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 565 0

 

Aquest diumenge arriba de nou la celebració del Corpus a PLF. Fa uns anys es va recuperar la tradició de crear una catifa de flors al centre del municipi.

La participació a la catifa de flors és oberta a tothom i dissabte a la tarda es farà la tria dels pètals de colors que composaran el dibuix floral. Aquesta tria es farà a la plaça del fòrum Palatiolo.

Ja diumenge de bon matí, es començarà a traçar el dibuix a la confluència del carrer Major i Avd Costa Brava, i amb la col·laboració dels participants es començarà a posar els pètals, procedents de donacions de vivers del nostre municipi.

Cada any el disseny de les catifes és diferents i en els últims anys s’han vist imatges florals del Castell, de Mozart, la Pau, el Quixot o motius infantils com l’any passat.

Enguany no ha transcendit quin serà el dibuix de la catifa floral de Corpus a PLF. En tot cas es podrà admirar ja acabada pels volts del migdia. A la tarda, una brigada s’encarregarà de desfer la feina feta al matí, i de reobrir al trànsit el centre del municipi que estarà tallat diumenge, durant gran part del dia.

En aquest sentit la policia local de PLF informa que tant el trànsit com l’aparcament als carrers Major, Francesc Macià i Avd Costa Brava al seu tram proper a l’església estarà restringit durant tot el matí.

La jornada comptarà a les 12 del migdia amb l’actuació de la Banda Municipal de Musica de PLF.