radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Comarcal Blanes, Malgrat, Pineda i Calella revaliden les seves banderes blaves

Blanes, Malgrat, Pineda i Calella revaliden les seves banderes blaves

COMPARTEIX-HO
, / 451 0

 

86 platges catalanes lluiran la bandera blava aquest estiu, una distinció concedida per un jurat internacional format entre altres per la Fundació d’Educació Ambiental (FEE) i les Agències de les Nacions Unides per al Medi Ambient i per al Turisme. Aquestes platges representen una extensió total de 84 km.

Enguany Catalunya aconsegueix una bandera blava més que al 2010 i se situa en tercera posició pel que fa al llistat de territoris amb més distincions, per darrere de Galícia i el País Valencià. 22 ports esportius catalans també reben la distinció de bandera blava, tres més que l’estiu passat.

A la demarcació de BCN, la que en té menys de Catalunya, han aconseguit aquesta acreditació 21 platges i 7 ports esportius d’un total de 13 municipis. Entre aquestes banderes hi ha les platges de Malgrat Centre de Malgrat de Mar; de Pescadors-La Riera de Pineda de Mar; Garbí i Gran de Calella de Mar.

També han aconseguit aquesta distinció les platges de

La Mar Menuda i Gran de Tossa de Mar; les de Lloret, Fenals, Santa Cristina i Sa Boadella de Lloret de Mar; i les de Blanes, S’abanell i Sant Francesc de Blanes.