radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimarts, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDimarts, 20:00-20:15
Home Comarcal Els ajuntaments del Maresme estalviaran un 40% en telefonia i internet.

Els ajuntaments del Maresme estalviaran un 40% en telefonia i internet.

Comarcal Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 499 0

 

Consell Comarcal del Maresme (CCM) va tancar la setmana passada la subhasta electrònica a través de la qual els 42 ens locals que representa, entre ajuntaments, organismes autònoms i el propi consell comarcal, han tret a licitació els serveis de telefonia mòbil, telefonia fixa i internet per a dos anys.

Segons fonts del CCM, durant els últims 2 anys la telefonia fixa, la mòbil i l’accés a internet ha costat als ens locals maresmenc prop de 2 milions i mig d’€. Ara, l’administració comarcal preveu que aquesta quantitat es reduirà en un 43,33% aquest any i el proper, gràcies a l’adjudicació conjunta que s’ha tramitat.

L’empresa guanyadora del servei de telefonia mòbil ha estat Vodafone, mentre que Telefònica serà l’empresa que gestionarà als ens locals maresmencs el servei de telefonia fixa i d’internet.

Aquesta és la segona compra agregada dels serveis de telefonia i d’internet que impulsa el Consell Comarcal del Maresme amb l’objectiu de reduir els preus que ofereixen les companyies, afavorint l’estalvi econòmic dels serveis bàsics als ajuntaments de la comarca.

El CCM va crear el servei de compra agregada el juliol de 2006, un model d’aplicació de l’economia d’escala, pioner a Catalunya i Espanya. Des de llavors, a més de telefonia, s’han realitzat compres conjuntes de material d’oficina i d’energia.