radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Home Ràdio Palafolls RP tanca el seguiment electoral amb una valoració positiva.

RP tanca el seguiment electoral amb una valoració positiva.

Ràdio Palafolls

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 501 0

 

Després de 15 dies intensos RP va tancar ahir el seguiment electoral amb el programa especial des de les Ferreries. El programa de seguiment de l’escrutini s’ha convertit en el més escoltat per internet de la història de l’emissora, triplicant l’anterior espai més escoltat. També les visites a la plana web van créixer exponencialment.

Ahir, com ja va passar fa 4 anys, desenes de persones van seguir la nit electoral gràcies a la pantalla gegant que va instal.lar aquesta emissora i que anava incorporant l’escrutini minut a minut.

El seguiment electoral de RP ha inclòs entrevistes personals als 6 candidats de les formacions polítiques a PLF, 6 entrevistes polítiques a la ràdio i 5 a la tv en coproducció amb M2TV.

L’enquesta de RP, donada el dia 13 de maig, s’ha ajustat suficientment als resultats finals de les urnes, i es consolida com a termòmetre de la intenció de vot de les municipals a PLF, com ja va passar fa 4 anys.

Els dos debats electorals van ser un èxit de públic i de seguiment.

La plana web d’eleccions de RP, creada expressament per l’ocasió ha recopilat més de 130 notícies de les eleccions i ha aconseguit una mitjana de 200 visites diàries.

Amb aquestes dades RP tanca el seguiment electoral de les eleccions municipals 2011 a PLF amb un balanç positiu segons la direcció de l’emissora, ja que de nou, aquesta casa ha estat capdavantera a la zona en seguiment electoral.