radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Notícies electorals PXC es queda a les portes d’entrar a l’Ajuntament.

PXC es queda a les portes d’entrar a l’Ajuntament.

COMPARTEIX-HO
, / 741 0

 

La formació va aconseguir 202 vots, el que representa un 5.6% dels vots emesos ahir al vespre a PLF. Uns resultats, però, que no permeten a Xavier Carbó entrar a l’Ajuntament, tot i que s’ha quedat a pocs vots del seu primer regidor.

L’alcaldable de PXC, es mostrava satisfet pels resultats obtinguts ahir als comicis, ja que segons Carbó representen una millora respecte a les eleccions catalanes de la tardor passada. Diu el candidat que la formació es reforçarà de cara a les properes municipals.

PXC es va presentar fa 8 anys a PLF, llavors va aconseguir 18 vots. La controvertida formació ha aconseguit representació a Mataró i al CCM però no als municipis de l’Alt Maresme on es presentava.