radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00 -13:20

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 13:25-14:00
Home Esports Tres equips del CD Palafolls inauguren el I Torneig de Futbol 7 Aleví Vila de Palafolls

Tres equips del CD Palafolls inauguren el I Torneig de Futbol 7 Aleví Vila de Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 487 0

La categoria d’alevins inaugurà aquest cap de setmana un torneig propi. A partir de les 9.30 h al Palastadium Lluís Moner els tres equips d’alevins del CD Palafolls, CD Palafolls A, CD Palafolls B, CD Palafolls C i els equips veïns de CF Fogars, Olimpic Malgrat i Ca la Guidó disputaran partits de dos parts de quinze minuts amb un descans de cinc.

Sense límit de jugadors i segons les regles de la Federació catalana de futbol, aquest nou torneig decidirà els seus guanyadors a les 13.15 h.

El proper 28 de maig es disputarà el I Torneig de Futbol 7 Prebenjamí Vila de Palafolls i el proper 4 de juny tindrà lloc la celebració del Memorial Laureano Moreno, el torneig que organitza el CD Palafolls on participen tots els equips de futbol base del club, des de l’escoleta del 2006 fins al juvenil.