radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimarts, 22:00 -23:00
Pre-OcupatsDimarts, 22:30 -23:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 23:25-00:00
Home Notícies electorals CiU diu que l’Ajuntament ha de donar exemple d’austeritat.

CiU diu que l’Ajuntament ha de donar exemple d’austeritat.

COMPARTEIX-HO
, / 515 0

 

Davant els problemes econòmics de les famílies, el cap de llista de CiU a PLF, Joan Gallart, assegura que el consistori ha de donar exemple d’austeritat i que per això la seva formació no presenta grans inversions o infrastructures en els propers 4 anys. Diu Gallart que ara com ara el que cal garantir és la conservació i el manteniment de les infrastructures que ja existeixen al municipi.

Per tot plegat Gallart assegura que cal tocar de peus a terra i considera lluny de la realitat algunes propostes d’altres partits.

En una entrevista a RP, Gallart va explicar que l’experiència del govern ha estat positiva i que espera que aquesta col·laboració els comporti més regidors a partir de diumenge.

Per generar llocs de treball CiU proposa facilitar la instal·lació d’empreses a la localitat i sobre els ipostos, Gallart assegura que cal estudiar cada cas per saber si cal o no apujar o baixar impostos.

Gallart diu que la federació està fent una campanya molt neta i sense entrar en la guerra de desqualificacions que es viu sobretot a internet.