radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Els professors de l’IES de Malgrat protesten contra les retallades del govern.

Els professors de l’IES de Malgrat protesten contra les retallades del govern.

COMPARTEIX-HO
, / 1121 0

 

Aquest dimecres al migdia, una quarantena de professors i professores de l’IES Ramon Turró de Malgrat de Mar s’han concentrat davant les portes del centre. D’aquesta manera, els educadors volen fer sentir el seu rebuig a les retallades que s’estan aplicant des del departament d’Ensenyament.

El portaveu de l’assemblea, Argemir González, ha recordat a Malgrat Confidencial que les retallades van començar fa uns mesos amb la disminució i congelació dels salaris dels professors. González ha considerat que el conjunt de la ciutadania també en surt perjudicat per les mesures del govern.

Segons els professors, manifestacions com les d’ahir tindran continuïtat cada dimecres al migdia. A més, de cara al pròxim curs escolar, l’assemblea de professors del centre estudia la suspensió d’aquelles activitats educatives que es realitzen fora de l’institut com excursions, tallers, xerrades i espectacles, entre d’altres. Com ja es van plantejar algunes escoles de primària com les de PLF aquest curs per demanar la retirada d’algunes mesures incloses a la Llei d’Educació.

Malgrat Confidencial