radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Minut a MinutDilluns, 22:00 -23:00

i després

Informatiu NitDilluns, 23:00-23:30
Home Notícies electorals PXC vol defensar el dret dels de casa.

PXC vol defensar el dret dels de casa.

COMPARTEIX-HO
, / 326 0

 

Seguint el seu lema de campanya la formació assegura que cal potenciar les idees dels palafollencs i realitzar-los a un preu mínim. La representant de PXC al debat d’ahir, Verònica Santos, exposava a més que el seu partit vol defensar els drets dels de casa.

PXC va assegurar ahir que amb els pocs recursos que hi hagi a l’Ajuntament el proper mandat volen tirar endavant el circuit de Motocross o un passeig al costat del riu que connecti Tordera amb Malgrat.

Una altra de les propostes és crear aparcaments a St. Lluís, amb el que coincideix amb altres formacions.