radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Notícies electorals CiU aposta per les petites accions per fer un poble per les persones.

CiU aposta per les petites accions per fer un poble per les persones.

COMPARTEIX-HO
, / 403 0

 

Davant la crisi econòmica els nacionalistes han assegurat que la política d’inversions a PLF haurà de ser austera i basada en mantenir i acondicionar les instal·lacions existents. La número 3 dels nacionalistes, Silvana Ballbé, va explicar que la proposta de CiU vol realitzar petites coses per fer un poble per a les persones.

Ballbé explica que CiU té una manera de fer diferent política, basada en escoltar a la gent. També ha remarcat que la campanya de la federació ha estat austera i en positiu sense entrar en crítiques ni picabaralles.

Entre les propostes dels nacionalistes hi ha la creació d’un programa escolar per tal de donar a conèixer la nostra població, netejar les rieres, fer una rotonda a l’entrada del municipi o estudiar la possibilitat de cobrir la piscina.

També es proposen potenciar les entitats i associacions de la nostra localitat.