radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Inici » PXC proposa incentivar la contractació de palafollencs en empreses locals.

PXC proposa incentivar la contractació de palafollencs en empreses locals.

COMPARTEIX-HO
, / 480 0

 

La formació proposa que els comerços, bars o empreses que contractin a persones de PLF gaudeixin de descomptes i beneficis fiscals, que no obtindrien si es contracten treballadors d’altres municipis. És una de les propostes econòmiques que el cap de llista de la formació, Xavier Carbó, va explicar divendres a l’entrevista política.

Carbó també va proposar, com a motor turístic i econòmic la construcció d’un circuit de motocross a tocar del riu Tordera i obert tot l’any.

PXC es presenta a PLF per segona vegada després d’una primera experiència l’any 2003. La formació, marcada pe les seves posicions sobre la immigració, va aconseguir llavors 19 vots. Carbó, denuncia que els immigrants reben més ajudes dels Ajuntaments i explica que la seva proposta és facilitar la sortida dels immigrants que no vinguin a treballar i a integrar-se.

Carbó explicar que la multiculturalitat és un concepte superat i que cal apostar per la integració, en la que els nou vinguts s’adaptin a les costums, o marxin del país.