radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Notícies electorals CiU vol ser decisiva a PLF per poder solucionar els problemes dels palafollencs.

CiU vol ser decisiva a PLF per poder solucionar els problemes dels palafollencs.

COMPARTEIX-HO
, / 303 0

 

Així ho va dir ahir el candidat de la federació a PLF, Joan Gallart en un acte a St. Genís. El cap de llista va escoltar les queixes dels veïns de la zona, i va demanar el suport als assistents per aconseguir ser decisius a l’hora de governar. Diu Gallart que no pot ser que els ciutadans tinguin la sensació que l’Ajuntament no dóna solucions als problemes de la població, i per això vol que CiU sigui decisiva la propera legislatura.

Gallart va explicar que els regidors de l’Ajuntament volen ajudar a les persones i que no van a guanyar diners i recorda que la gran majoria de regidors no tenen dedicació al consistori.

Gallart recorda que CiU ja governa a la Generalitat, i que això podria facilitar l’ajuda necessària per tirar endavant alguns projectes . Gallart va proposar crear una nova sortida de St. Genís per tal de desviar el trànsit del centre del poble, una de les queixes més reincidents dels veïns.