radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Els 5 candidats de les formacions amb representació participen al debat de M2TV

Els 5 candidats de les formacions amb representació participen al debat de M2TV

COMPARTEIX-HO
, / 388 0

.

La cadena televisiva del Maresme, va emetre ahir al vespre el debat electoral enregistrat fa uns dies als estudis de Calella. En el debat hi van participar els 5 caps de llista de les formacions que actualment tenen representació a l’Ajuntament de PLF.

El debat va girar entorn a 3 rondes de parlaments amb l’economia, l’urbanisme i serveis a les persones, i entre d’altres assumptes es va parlar d’associacions, atur, propostes de promoció turística o cultural.

Al web de RP hi podeu trobar el vídeo, d’una hora de durada, d’aquest debat.