radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Notícies electorals CiU conversa amb els pares i mares a la sortida d’escola.

CiU conversa amb els pares i mares a la sortida d’escola.

COMPARTEIX-HO
, / 399 0

 

Aquesta tarda la federació instal·larà una carpa informativa a la plaça de Poppi coincidint amb la sortida de les escoles de PLF. Durant ¾ d’hora els nacionalistes xerraran amb els pares i mares que vulguin conèixer les propostes de CiU per a l’Ajuntament de PLF.

Segons fonts dels nacionalistes a banda d’explicar els projectes, també repartiran obsequis i merxandatge electoral en un acte que substitueix la carpa informativa que estava prevista per dissabte, però que la pluja va obligar a suspendre.

Aquest serà l’unic acte de campanya organitzat entre setmana a PLF, ja que tots els partits prefereoxen concentrar la seva activitat al cap de setmana.