radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Esports El sènior femení de bàsquet cau derrotat i diu adéu al playoff d’ascens.

El sènior femení de bàsquet cau derrotat i diu adéu al playoff d’ascens.

COMPARTEIX-HO
, / 964 0

Les noies no depenien de si mateixes per poder jugar la fase d’ascens de categoria. El Lloret havia de perdre el seu partit i les palafollenques guanyar el seu enfrontament contra el Quart C. Al final ni una cosa, ni l’altre. El Lloret es va imposar còmodament i les noies del Palafolls van perdre al Palauet contra el Quart de 10 punts; 57 a 67.

Aquests resultats han acabat amb les possibilitats de les palafollenques de jugar la lligueta d’ascens. Tot i aquest final de lliga, amb tanta ensopegada, la campanya general de les noies és de les millors de l’equip, amb un bagatge de 20 victòries i 5 derrotes. L’última jornada, el proper cap de setmana, les de PLF jugaran a la pista del Tossa, que ocupen l’última posició de la taula.

Els nois, en canvi han ressorgit a la primavera i encadenen una nova victòria a casa contra el St. Feliu. Els palafollencs han acabat la temporada amb una còmoda victòria per 38 punts; 87 a 49, en un partit en el que cap dels dos equips es jugava res. El PLF acaba la campanya en 11a posició amb 13 victòries i 17 derrotes.