radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Policial - Judicial 14 detinguts a l’Alt Maresme en una operació contra el robatori de coure.

14 detinguts a l’Alt Maresme en una operació contra el robatori de coure.

COMPARTEIX-HO
, / 901 0

 

Les 14 detencions i les 9 imputacions s’han produït dilluns al matí en una operació conjunta entre la Policia Local de Malgrat, els mossos i la Policia Nacional.

Les detencions i imputacions han estat per intentar vendre objectes robats a les deixalleries de Tordera, Pineda i Malgrat.

Segons la Policia Local, 10 persones han estat detingudes per infringir la llei d’estrangeria i 4 per presumpte delicte de robatori d’objectes, que es pretenia vendre a les deixalleries de les tres poblacions. 3 persones han estat imputades per manca del permís de conduir, 1 per falsificació de documentació i 5 per apropiació indeguda de coure i altres materials. La policia també ha tramès diverses denúncies administratives per infraccions a les normes de trànsit i documentació de vehicles. També s’ha intervingut gènere de dubtosa procedència.

L’operació a Malgrat ha tingut lloc al polígon de Can Patalina on s’ha muntat un dispositiu per interceptar els qui intentaven vendre coure i altres materials a pes a les ferralleries i a la deixalleria  de la localitat.