radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Mobilitat Retencions a la N2 per un accident de trànsit a Vidreres.

Retencions a la N2 per un accident de trànsit a Vidreres.

COMPARTEIX-HO
, / 533 0

 

A 2/4 de 8 d’aquest matí, un accident de trànsit entre un camió i una furgoneta a la N2 ha causat importants retencions a Vidreres.

Segons emergències, l’accident ha provocat dos ferits. El conductor de la furgoneta ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l’hospital de Blanes,. Mentre que el seu acompanyant ha patit ferides greus i ha estat traslladat a l’Hospital Trueta de Girona. El conductor del camió, en canvi, no ha tingut ferides de gravetat.

La col·lisió frontal, ha provocat el tall de circulació a la N2 causant retencions de fins a 2k. Després, cap a les 9 s’ha pogut donar pas alternatiu als dos sentits de la marxa.

L’accident s’ha produït en el tram d’obres aturades del desdoblament de la N2 a les comarques de Girona. Els alcaldes dels municipis afectats per aquestes obres venen denunciant des de fa mesos els problemes de seguretat viària que han generat els treballs aturats i que han causat ja diferents accidents mortals en aquesta via.