radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Notícies electorals Els partits demanen i proposen una campanya neta i en positiu.

Els partits demanen i proposen una campanya neta i en positiu.

COMPARTEIX-HO
, / 382 0

 

Les 5 formacions que aquesta mitjanit han començat la campanya electoral col·locant els primers cartells, han coincidit a demanar una campanya neta, sense polèmiques i pensada en positiu.

L’enrenou, minuts abans de les 12 de la nit era evident en dos punts clau del municipi. A la plaça del fòrum Palatiolo, separats només per 15 metres, els membres de les candidatures d’Esquerra i el PSC es preparaven per començar a enganxar els primers cartells.

Dolors Agüera, núm. 2 dels socialistes, explicava que esperen una campanya tranquil·la i sense problemes, tot i que no descarta tensions polítiques.

Per la seva banda, el cap de llista d’Esquerra, Francesc Alemany assegura que es planteja una campanya en positiu i vinculada a les propostes electorals que s’aniran presentant a partir d’ara.

L’altre focus d’activitat política al centre era a tocar del Casal de L’avi, on CiU i el PP es preparaven per donar el tret de sortida a la campanya.

El nacionalista Joan Gallart explica que la campanya política no es pot limitar als 15 dies, sinó que s’ha considerar tota la legislatura desenvolupada.

Els populars no es van limitar a penjar cartells, i van organitzar l’acte d’inici de campanya a la gespa del parc Joaquim Ruyra. Allà es van reunir els militants i simpatitzants de la formació per compartir una copa de cava. Óscar Bermán explicava que els populars presenten una campanya transparents i positiva on s’exposin els projectes de cada partit.

L’única formació que va triar St. Genís per iniciar la seva campanya va ser Plataforma per Catalunya. Xavier Carbó avisa a la resta de formacions, que la seva formació també participa als comicis i que cal tenir-la en compte.

D’altra banda, Iniciativa començarà a penjar pancartes i cartells aquest vespre un cop acabi la sessió plenària de PLF. Els ecosocialistes han presentat un vídeo conjunt entre els candidats de la comarca, que expliquen a mode de declaració d’intencions alguns apartats i polítiques comarcals.