radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Parlem en SèrieDivendres, 14:03 -14:30

i després

SendesDivendres, 14:30-15:00
Home Societat Manca de seguretat a les antigues instal·lacions de l’IES de PLF.

Manca de seguretat a les antigues instal·lacions de l’IES de PLF.

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1290 0

 

El mes de gener es posava en marxa el nou institut de PLF a la zona de la Font del Ferro. D’aquesta manera quedaven inutilitzades les instal·lacions provisionals ubicades a la rambla de les Ferreries, prop de les dues escoles primàries de PLF.

El Departament d’Ensenyament, responsable de la instal.lació,  es va endur els mòduls prefabricats que, durant anys, havien estat les aules del centre de secundària de PLF. Sense els mòduls, però, van quedar al descobert els fonaments de les instal·lacions i els ferros que marcaven el patí i la passarel·la central de l’antic institut.

Les runes de l'antic institut, ahir. FOTO:RP

Durant dies, aquestes instal·lacions, en ruïnes, han quedat obertes a tothom, sense garanties de seguretat i alguns nens i nenes han aprofitat aquesta circumstància per entrar lliurement a les antigues instal·lacions de l’IES.

L’Ajuntament de PLF ha requerit al departament que tanqui el recinte per garantir la seguretat del que queda de l’antic IES de PLF. I segons sembla Ensenyament havia tancat les portes amb clau per evitar l’accés. De nou, però, les portes tornen a estar obertes i qualsevol persona pot accedir al que queda del primer institut.

Per la seva part, segons han informat fonts d’Ensenyament a RP, el departament donava per tancat el recinte i s’han compromès a tancar-lo de nou avui mateix per garantir la seguretat de la instal·lació.

NOTA DE REDACCIÓ.

Poques hores després de donar aquesta informació,  el problema de seguretat ha estat sol.lucionat amb la col.locació d’un cadenat que impedeix la possibilitat d’entrar a la zona.