radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Comarcal Els mestres del Maresme en contra de les retallades en educació.

Els mestres del Maresme en contra de les retallades en educació.

COMPARTEIX-HO
, / 1462 0

 

La nova junta de mestres de la delegació territorial d’Ensenyament del Maresme i el Vallès Oriental, ha alertat ja de les retallades que està aplicant el departament i del malestar i la desafecció que això està provocant entre el professorat de la comarca. Els nous representants dels mestres dels centres públics van aprovar una resolució en la qual rebutgen les darreres propostes de la consellera Irene Rigau. Dilluns la consellera va proposar , entre altres, incrementar la jornada lectiva de tot el personal una hora més o eliminar parcialment la sisena hora. Els mestres denuncien que amb aquestes mesures, el Departament s’estalviarà a la nostra comarca uns 170 professors. Per això la nova presidenta de la junta, Encarna Escribano, de CCOO, va qualificar les mesures d’inadmissibles i inacceptables.

De la mateixa manera es van pronunciar els altres membres de la junta, integrada també per membres d’altres sindicats de mestres, que van lamentar la manca de recursos que hi haurà a partir d’ara.

En aquest sentit, van posar de manifest que mentre l’ensenyament públic pateix les retallades el departament opta per potenciar determinats centres de la xarxa concertada

El Punt