radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Política Eleccions Municipals 2011 El PSC manté els seus regidors en les primeres posicions de la llista electoral.

El PSC manté els seus regidors en les primeres posicions de la llista electoral.

COMPARTEIX-HO
, / 523 0

 

Els socialistes han donat a conèixer la seva candidatura a les properes eleccions municipals. La llista, encapçalada per l’actual alcalde, Valentí Agustí, manté els 7 regidors de la formació en les 7 primeres places de la llista electoral, intercalant un home i una dona.

D’aquesta manera, rera Agustí anirà Dolors Agüera, seguits per Josep Ribas, Antònia Petit, Josep Rueda, Ester Torrent i Antoni Marín.

Aquest 7 són els únics noms que es repeteixen a la candidatura dels socialistes. Els altres 11 que presenta la llista, no apareixien ara fa 4 anys. Tot i això, entre els noms més endarrerits de la llista hi ha antics regidors del PSC a l’Ajuntament de PLF, com Dolors Belmonte o l’històric Paco Pérez.

L’alcaldable socialista, Valentí Agustí valora l’experiència de l’actual equip de govern per, en el cas de governar, ajudar a afrontar les complicacions de la crisi, si més no en una primera fase de la legislatura, i obre la porta a un canvi d’equip un cop avançada la legislatura.

Agustí explica que el seu principal objectiu és la lluita contra l’atur. L’Alcaldable socialista considera que  PLF està “prou bé” d’equipaments i que el que cal és finançament per garantir el seu funcionament.

La llista del PSC, que inclou 9 homes i 9 dones, serà presentada en públic en les properes setmanes.

Amb la socialista ja són 3 les llistes que s’han donat a conèixer, juntament amb les del PP i les d’Esquerra.

Les de CiU es presentaran dissabte, les d’Iniciativa es donaran a conèixer en les properes setmanes, i només mancarà saber les de PXC.