radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Comarcal Demanen 10 anys de presó per un home acusat d’apunyalar-ne un altre a Blanes.

Demanen 10 anys de presó per un home acusat d’apunyalar-ne un altre a Blanes.

COMPARTEIX-HO
, / 1277 0

 

Una discussió entre dos homes va acabar amb una ganivetada el mes de juliol de l’any passat a Blanes. L’incident va tenir lloc passades les dues de la matinada quan l’agressor, un home de 54 anys i natural de Granada,

va discutir-se al passeig Pau Cas amb una segona persona. Segons el fiscal, l’acusat hauria tret el ganivet que duia amagat per agredir a la víctima a la part dreta de l’abdomen. L’agressor va fugir del lloc dels fets sense socórrer la víctima.

La policia Local de Blanes va ser la que va atendre l’home agredit i van aconseguir trobar l’arma utilitzada.

Ara s’ha sabut que el fiscal ha sol·licitat per a l’acusat una pena de presó de 10 anys acusant-lo d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa. I és que a resultes de l’agressió, la víctima va haver de passar sis dies ingressat a l’hospital on van suturar-li la ferida amb set grapes per segellar-li el tall de cinc centímetres que li hauria produit el ganivet.

Diari Girona